Fogás: leves, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A vöröshagymát vékony karikákra szeljük, vajon vagy olivaolajon aranysárgára pirítjuk, közben sózzuk. Ezután meghintjük fehér tönkölyliszttel és így is pirítjuk kicsit. Felöntjök vizzel, majd beletesszük a leveskockát és a petrezselymet. kb 10 percig főzzük még. Tálalás előtt a forró levesbe szórjuk a pirított kiflit és belereszeljük a sajtot is.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Naygon finom.
|
|
|
|
0 komment
|
0 ember kedveli
|
csordasne
2014.01.15 18:16
|
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
vöröshagymát vékony, forró levesbe, pirított kiflit, petrezselyemmel, tönkölyliszttel, belereszeljük, petrezselymet, petrezselyem, vöröshagymát, tönkölyliszt, aranysárgára, olivaolajon, leveskockát, beletesszük, vöröshagyma, Hagymaleves, meghintjük, leveskocka, Felöntjök, olívaolaj, karikákra, pirítjuk, pirítjuk, pirított, levesbe, Tálalás, szórjuk, reszelt, szeljük, vöröshagyma, olívaolaj, csipet, tönkölyliszt, leveskocka, csomó petrezselyem, kifli, marék sajt reszelt,
|
|
|
|
|