Fogás: egyéb, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 20 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Az almákat meghámozom, magházát eltávolítom és felkockázom és egy lábosba teszem. Adok hozzá egy citrom karikát, csipet fahéjat, csipet szegfűszeget és négy evőkanál cukrot, majd felöntöm annyi vízzel amennyi ellepi, forrástól számított 10 percig főzöm, majd besűrítem egy evőkanál puding , kevés tej és egy evőkanál tejföl keverékével, újra forralom és elzárom alatta a gázt.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Főtt húsok mellé ajánlom.
|
|
|
|
0 komment
|
5 ember kedveli
|
szonoczky
2014.05.26 22:10
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
   
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
almákat meghámozom, lábosba teszem, citrom karikát, evőkanál puding, evőkanál tejföl, szegfűszeget, eltávolítom, keverékével, felkockázom, meghámozom, szegfűszeg, számított, Almaszósz, forrástól, besűrítem, pudingpor, evőkanál, magházát, forralom, evőkanál, evőkanál, felöntöm, amennyi, lábosba, elzárom, fahéjat, karikát, ajánlom, almákat, percig, csipet, alma, szelet citrom, kanál pudingpor, csipet szegfűszeg, csipet fahéj, kanál tejföl, kanál cukor,
|
|
|
|
|