Fogás: desszert, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A tojás sárgákat kikeverem a cukorral, majd a szódaporral kevert liszttel, és óvatosan belekeverem a 4 tojás felvert habját. Habzsák, vagy sima cső segítségével halmokat nyomok sütőpapiros sütőlapra.180fokon 10percig sütöm. Ha kihűltek leszedem a papírról és csokoládéba mártom. Ha a csokoládé már megdermedt, akkor kis kalapokat vágok róla. 4 dl tejszínt felverem és a tésztára nyomom, csillagcső segítségével. A kalapot visszateszem a habra. Ha epres habbal készítem, akkor az epert összemixelem, és a tejszínhabbal összekeverem.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Meggyel is kiváló.
|
|
|
|
0 komment
|
10 ember kedveli
|
mildiko50
2012.02.16 11:03
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
        
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
tojás sárgákat, szódaporral kevert, tésztára nyomom, kalapot visszateszem, epert összemixelem, tejszínhabbal összekeverem, szódabikarbóna, tejszínhabbal, összekeverem, visszateszem, segítségével, összemixelem, segítségével, tojássárgája, belekeverem, szódaporral, sütőpapiros, csokoládéba, késhegynyi, megdermedt, csillagcső, kikeverem, kalapokat, sütőlapra, csokoládé, tésztára, halmokat, liszttel, felverem, óvatosan, tejszínt, indiáner, Piskóta, tojássárgája, evőkanál cukor, evőkanál liszt, késhegynyi szódabikarbóna, tojás habja, Töltelék, Hulala tejszín, eper, Tetejére, csokimáz,
|
|
|
|
|
Gofri
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
|
|
|
|
|