Fogás: előétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 20 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A sütőt előmelegítem 220 fokra, a vajat, olajat, fokhagymát és a chilit beleteszem az edénybe. Sütőbe teszem és amíg a vaj elolvad, kb. 6 percig melegítem. A megszárított, megpucolt garnélákat is óvatosan belehelyezem és további 7-8 percre, visszateszem a sütőbe, amíg rózsaszínre sülnek. Friss, aprított petrezselyemmel megszórom, citromgerezdeket adok mellé. Könnyű, hideg fehérbor fogyasztása indokolt hozzá!
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Könnyű, hideg fehérbort kínálok mellé.
|
|
|
|
0 komment
|
0 ember kedveli
|
eva23
2014.02.16 21:23
|
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
sütőt előmelegítem, chilit beleteszem, citromgerezdeket, petrezselyemmel, visszateszem, belehelyezem, megszárított, előmelegítem, rózsaszínre, fogyasztása, fokhagymát, beleteszem, garnélákat, garnélarák, fokhagyma, fehérbort, megszórom, megpucolt, melegítem, fehérbor, aprított, indokolt, óvatosan, edénybe, kínálok, további, elolvad, sülnek, garnélarák, áttört fokhagyma, citrom, csipet,
|
|
|
|
|