Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A szalonnát kis kockákra vágom és kiolvasztom a zsírját.
Megpirítom rajta az apróra vágott hagymát és a fokhagymát is.
A paprikát hosszában vágom fel szeletekre ,a tököt is kb: ugyanolyan darabokra vágom.
A paradicsomot pedig félbe,megint félbe.
A megpirított hagymára szórok pirospaprikát, kevés vízzel felöntöm, majd kicsit párolom.
Ezután belerakom a paprikát, fűszerezem sóval és borssal ,elkeverem, rövid ideig főzöm.
Most keverem hozzá a paradicsomot is.
Együtt párolom tovább, majd amikor már majdnem puha , akkor teszem bele a tököt is.A töknek nem kell sok idő.
Az ételt készre főzöm , majd megszórom az aprított kaporral.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Egyszerű, könnyű étel, hamar elkészül.
Én párolt rizzsel tálaltam, de lehet tarhonyával ,galuskával is .
Jó étvágyat kívánok hozzá.
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
ibolya58
2012.08.30 22:51
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
apróra vágott, paprikát hosszában, paradicsomot pedig, megpirított hagymára, ételt készre, aprított kaporral, pirospaprikát, paradicsomot, pirospaprika, paradicsomot, tarhonyával, megpirított, kiolvasztom, Megpirítom, ugyanolyan, fokhagymát, szeletekre, fűszerezem, paradicsom, galuskával, fokhagyma, elkeverem, hosszában, megszórom, szalonnát, darabokra, belerakom, tálaltam, paprikát, étvágyat, kaporral, paprikát, fözőtök, paprika, paradicsom, nagy hagyma, gerezd fokhagyma, bors, szalonna, csípős paprika, pirospaprika, csokor kapor,
|
|
|
|
|