Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 20 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A hagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk, és kevés olajon megdinszteljük.
Sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a fűszerpaprikát, és beletesszük a kockákra vágott paradicsomot, pár percig hagyjuk együtt párolódni.
A húst felkockázzuk, majd azt is beletesszük a fazékba, kicsit pirítjuk, majd felöntjük vízzel.
Addig főzzük, míg megpuhul a hús, ha szükséges, pótoljuk a vizet.
Hozzáadjuk a megtisztított szegfűgombát, még pároljuk együtt, míg a gomba is elkészül, majd sűrítjük a liszttel és a paradicsompasztával.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Ez egy egyszerű étel, kicsit megbolondítva (nem bolond) gombával.
|
|
|
|
0 komment
|
4 ember kedveli
|
fordgtr
2013.02.02 10:30
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
  
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
hagymát megtisztítjuk, kockákra vágott, húst felkockázzuk, megtisztított szegfűgombát, egyszerű étel, paradicsompaszta, fűszerpaprikát, megdinszteljük, sertéspörkölt, megbolondítva, megtisztított, fűszerpaprika, megtisztítjuk, paradicsomot, Szegfűgombás, felkockázzuk, szegfűgombát, beletesszük, beletesszük, szegfűgomba, hozzáadjuk, Hozzáadjuk, paradicsom, felöntjük, párolódni, sertéshús, borsozzuk, szükséges, egyszerű, elkészül, kockákra, sertéshús, szegfűgomba, olaj, hagyma, bors, paradicsom, fűszerpaprika, liszt, paradicsompaszta,
|
|
|
|
|