Fogás: leves, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A hagymákat pucoljuk majd szeleteljük és megpároljuk egy párolóedényben, a teavajon. Amikor összeesett, besűrítjük az 1 ek. liszttel. Ha jól megkavargattuk, a lisztes, üvegesre párolódott hagymát felöntjük a húslével (vagy vízzel és beledobom leveskockákat). Ezután, óvatosan megfűszerezzük (só, fehér bors és szerecsendió). Ezután szép lassan felfőzzük ezt az egészet, pici lángon. Amikor kész, beleöntjük a főzőtejszínt és hagyjuk egészen pici lángon, éppen csak felforrni. Tálalás előtt felforrósítjuk és teszünk bele egy kis sajtot, hogy sűrítsük vele. Végül megszórjuk snidlinggel.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Ajánlom mindenkinek!
|
|
|
|
0 komment
|
9 ember kedveli
|
hornoke
2014.09.29 14:05
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
       
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
hagymákat pucoljuk, megkavargattuk, megfűszerezzük, párolóedényben, felforrósítjuk, leveskockákat, szerecsendió, főzőtejszínt, mindenkinek, megpároljuk, főzőtejszín, snidlinggel, vöröshagyma, szeleteljük, hagymaleves, összeesett, párolódott, besűrítjük, beleöntjük, megszórjuk, póréhagyma, lilahagyma, felforrni, felfőzzük, felöntjük, beledobom, hagymákat, póréhagyma, vöröshagyma, lilahagyma, gerezd fokhagyma, teavaj, liszt, főzőtejszín,
|
|
|
|
|