Fogás: köret, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 20 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A paradicsomot megmossuk, majd négyfelé vagdaljuk. Az uborkát meghámozzuk, apró darabokra vágjuk. A salátát megmossuk, apróra tépkedjük.
Az összes zöldséget egy szép nagy tálba halmozzuk.
A hagymát szintén megpucoljuk, és egészen apróra vagdaljuk vagy robotgépben aprítjuk fel.
Az olajbogyó levéből egy keveset teszek az öntethez, melyhez 3 evőkanál vizet, 3 evőkanál olívaolajat, az apró hagymát, ecetet, sót (ízlés szerint) összekeverek, és a feldarabolt zöldségekre öntöm.
Olajbogyóval megszórom, és apró kockákra vágott fetasajtot szórok a tetejére.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Gyorsan összedobható, ízletes saláta, hús mellé kitűnő köret, de önmagában is finom.
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
bartakitty
2012.01.09 14:24
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
kisebb kígyóuborka, paradicsomot megmossuk, uborkát meghámozzuk, salátát megmossuk, összes zöldséget, szép nagy, hagymát szintén, olajbogyó levéből, keveset teszek, apró hagymát, feldarabolt zöldségekre, koktélparadicsom, Olajbogyóval, paradicsomot, összekeverek, összedobható, olívaolajat, zöldségekre, meghámozzuk, robotgépben, feldarabolt, fejessaláta, kígyóuborka, megpucoljuk, fetasajtot, lilahagyma, megmossuk, vagdaljuk, megmossuk, olívaolaj, olajbogyó, halmozzuk, zöldséget, megszórom, olajbogyó, darabokra, önmagában, kisebb kígyóuborka, koktélparadicsom, feta sajt, lilahagyma, olívaolaj, evőkanál ecet ízlés szerint,
|
|
|
|
|