Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: több mint 3 óra, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A csülköket a sütőben vöröshagyma, paprika, kömény, paradicsom,
só, bors olaj és kevés vízzel megsütjük.
A húspogácsához a 3 fajta húst összekeverjük, sóval, borssal, delikáttal,
vöröshagymával és fokhagymával ízesítjük.
A sertés szűzpecsenyéket felszeleteljük, kb. 10 dkg-os szeletekre.
Egy kicsit megveregetjük, steak fűszerrel megszórjuk és Bacon-be
göngyöljük. A húspogácsákat és sertés szüzeket grillrácson megsütjük.
A hajába főtt burgonyát meghámozzuk és cikkekre vágjuk.
Egy nagyobb serpenyőben kevés olajon sóval, borssal megpirítjuk.
Tálalás: fatálon, ráhelyezzük a burgonyát, majd a húsokat ízletesen
elhelyezzük rajta.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Félszáraz vörösborral kínáljuk.
|
|
|
|
0 komment
|
11 ember kedveli
|
laci50
2012.02.27 18:16
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
         
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
sütőben vöröshagyma, sertés szűzpecsenyéket, kicsit megveregetjük, hajába főtt, nagyobb serpenyőben, húsokat ízletesen, szűzpecsenyéket, vöröshagymával, felszeleteljük, fűszerkeverék, húspogácsához, összekeverjük, megveregetjük, húspogácsákat, fokhagymával, megpirítjuk, meghámozzuk, ráhelyezzük, vöröshagyma, vöröshagyma, serpenyőben, grillrácson, vörösborral, elhelyezzük, szeletelve, megszórjuk, delikáttal, göngyöljük, paradicsom, Boszorkány, paradicsom, szeletekre, 80dkg héjában főtt burgonya, 15dkg bárány darált, 15dkg darált sertés, 15dkg darált marha, 50dkg szűz pecsenye, vöröshagyma, paprika, paradicsom, bors, fokhagyma, Delikat, köménymag, steak fűszerkeverék, olaj,
|
|
|
|
|