Fogás: egyéb, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 20 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A megmosott, meghámozott padlizsánt vékony szeletekre vágjuk és egy főzőedényben a vágott vöröshagymával együtt margarinon, fedő alatt puhára pároljuk. A felpuhult zöldségfélét főzőkanállal vagy turmixgéppel péppé törjük, majd hozzá keverjük a letisztított apróra összevágott keményre főtt tojást és az ízesítőket. Jól kikeverjük és tálalás ellőtt legalább egy órára hűtőbe tesszük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nekem pirítóssal ízlik a legjobban.
|
|
|
|
1 komment
|
6 ember kedveli
|
bankyerika
2014.09.12 10:02
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
|
vágott vöröshagymával, felpuhult zöldségfélét, letisztított apróra, órára hűtőbe, vöröshagymával, turmixgéppel, főzőkanállal, Pdlizsánkrém, főzőedényben, zöldségfélét, letisztított, vöröshagyma, összevágott, meghámozott, pirítóssal, kikeverjük, padlizsánt, szeletekre, margarinon, tisztított, ízesítőket, legjobban, felpuhult, rozmaring, megmosott, padlizsán, fokhagyma, keményre, legalább, keverjük, 100g tisztított padlizsán, tojás, gerezd fokhagyma, kisebb vöröshagyma,
|
|
|
|
|