Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 90 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A pulykamellet ledaráljuk,majd hozzáadjuk a felkockázott gombát,a durvára vagdalt mandulát,a csíkokra szelt marhanyelvet és a sárgarépát.Sózzuk,borsozzu k reszelt szerecsendióval,konyakkal és tejszínnel ízesítjük,majd jól összedolgozzuk.A pépet a kicsontozott kacsacombokba töltjük,hústűvel rögzítjük és megsózzuk.A megtisztított zöldségeket hasábokra vágjuk,majd zsírral kikent tepsibe tesszük.Ráfektetjük a töltött combokat,és gyakran locsolgatva,forró sütőben ropogósra sütjük.Közben a spárgát enyhén sós vízben megfőzzük leszűrjük ,és forró vajon megpároljuk. A húst,a zöldséget tálra tesszük,majd köré halmozzuk a kompót szilvát és a párolt spárgát.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Igen finom.
|
|
|
|
0 komment
|
0 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.11.26 11:24
|
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
pulykamellet ledaráljuk, felkockázott gombát, durvára vagdalt, kicsontozott kacsacombokba, megtisztított zöldségeket, töltött combokat, spárgát enyhén, zöldséget tálra, kompót szilvát, párolt spárgát, szerecsendióval, összedolgozzuk, kacsacombokba, csiperkegomba, megtisztított, szerecsendió, felkockázott, marhanyelvet, kicsontozott, pulykamellet, locsolgatva, megpároljuk, kacsacombok, Ráfektetjük, zöldségeket, sárgarépát, ledaráljuk, pulykamell, tejszínnel, marhanyelv, hozzáadjuk, leszűrjük, halmozzuk, megfőzzük, kacsacomb, konyakkal, kacsacomb, filézett pulykamell, konyak, mandula, csiperkegomba, tejszín, füstölt marhanyelv, sárgarépa, őrölt bors, őrölt szerecsendió, olaj, vegyes zöldség, körethez, kompót szilva, zöld spárga,
|
|
|
|
|
Pizza
|
0 komment
|
12 ember kedveli
|
|
|
|
|
|