Fogás: egyéb, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Kicsit eltérünk a hagyományos vinegrett-től. 3:1 arányban szokás, azaz 3 olaj, 1 ecet. Most 3 ek olajhoz 3 ek balzsamecetet teszünk egy kisebb üvegbe. Sózzuk, borsozzuk és hozzáadjuk a 2 tk cukrot. Mehet rá a kupak, összerázzuk. Kérdezhetnéd meddig: amíg a cukor feloldódik.Vagány húzás ha bazsalikommal fűszerezzük. A paradicsom hagyományos fűszerével.
Félfőre vágjuk a hagymát, és a paradicsomot, lehetőleg minél vékonyabbra. Egy tálban keverjük össze őket, még az öntet nélkül. Majd ha ráöntöttük akkor is.
Ha van rá mód, készítsük el előre, mert egy kicsit állnia kell hogy az öntet és a hagyma összeérjen és átjárja a paradicsomot.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Ha van rá mód, készítsük el előre, mert egy kicsit állnia kell hogy az öntet és a hagyma összeérjen és átjárja a paradicsomot.Jó étvágyat!
|
|
|
|
0 komment
|
7 ember kedveli
|
dorcih
2012.03.21 11:51
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
     
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
hagyományos vinegrett-től, kisebb üvegbe, cukor feloldódik, paradicsom hagyományos, tálban keverjük, öntet nélkül, kicsit állnia, hagyma összeérjen, balzsamecetet, bazsalikommal, paradicsomot, paradicsomot, Kérdezhetnéd, paradicsomot, hagyományos, hagyományos, fűszerezzük, összerázzuk, vékonyabbra, balzsamecet, hozzáadjuk, Paradicsom, összeérjen, paradicsom, fűszerével, feloldódik, ráöntöttük, összeérjen, paradicsom, készítsük, vinegrett, lehetőleg, borsozzuk, készítsük, oliva olaj, balzsamecet,
|
|
|
|
|