Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A megmosott burgonyát héjában megfőzzük, megtisztítjuk. A halat leöblítjük, besózzuk, és kevés olajon picit elősütjük. A megmaradt olajon a kockázott hagymát üvegesre pirítjuk. A burgonyát karikákra vágjuk, és egy tűzálló tálba egy réteg burgonyát fektetünk. Beborítjuk a halfilével, majd rátesszük a lepirított hagymát, a karikára vágott paradicsomot, zöldpaprikát. A maradék burgonyával befedjük, kefírrel meglocsoljuk. Előmelegített sütőben kb 220 fokon 30-35 perc alatt megsütjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Kiváló fogyókúrás étel.
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
taszat
2017.12.29 02:13
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |

|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
megmosott burgonyát, halat leöblítjük, megmaradt olajon, kockázott hagymát, burgonyát karikákra, tűzálló tálba, réteg burgonyát, lepirított hagymát, karikára vágott, maradék burgonyával, Előmelegített, megtisztítjuk, fűszerpaprika, paradicsomot, meglocsoljuk, zöldpaprikát, burgonyával, zöldpaprika, vöröshagyma, halfilével, Beborítjuk, leöblítjük, paradicsom, lepirított, tisztított, fogyókúrás, burgonyát, megsütjük, megfőzzük, megmaradt, karikákra, burgonyát, kockázott, kockázott, fektetünk, elősütjük, sovány hal, tisztított burgonya, kockázott vöröshagyma, zöldpaprika, paradicsom, evőkanál olivaolaj, kefír, fűszerpaprika,
|
|
|
|
|