Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A céklát megfőzöm , leszűröm , meghámozom , durvára lereszelem , hozzákeverem a joghurtot , sót, borst és a tormát , összekeverem alaposan és hűtőbe rakom.
A halat kissé besózom , borsozom , s a keményítőt rászórom egyenletesen .
A vajat egy serpenyőben megmelegítem a halat ropogósra sütöm benne mindkét oldalán .
A halat, salátát, főtt burgonyával tálalom , petrezselyemzölddel fogom díszíteni.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Könnyű fogás, annak aki szereti a halat.
gyorsan elkészíthető, és egészséges is.
a hal helyett elkészíthető csirkemellből is.
Jó étvágyat kívánok hozzá.
|
|
|
|
0 komment
|
6 ember kedveli
|
ibolya58
2013.03.10 22:49
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
céklát megfőzöm, keményítőt rászórom, serpenyőben megmelegítem, halat ropogósra, petrezselyemzöld, céklasalátával, csirkemellből, megmelegítem, összekeverem, egyenletesen, elkészíthető, hozzákeverem, elkészíthető, burgonyával, burgonyával, serpenyőben, keményítőt, egészséges, meghámozom, lereszelem, ropogósra, joghurtot, keményitő, díszíteni, megfőzöm, étvágyat, borsozom, alaposan, rászórom, leszűröm, cékla, csésze natúr joghurt, frissen reszelt torma, bors, tőkehal, keményitő, burgonya, citrom, petrezselyemzöld,
|
|
|
|
|