Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A bordát felszeletelem enyhén besózom és állni hagyom egy kicsit.
A finomra reszelt sajtot, tojást, majonézt s annyi lisztet keverek össze, hogy aránylag sűrű tésztát kapjak
A besózott húst belemártom jócskán a majonézes masszába és az előre felmelegített olajban szép pirosra mindkét oldalon megsütöm
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Ehhez az ételhez legfeljebb saláta illik.
A húst óvatosan kell sózni, mivel a sajt és a majonéz is sós..
A tepsis változata , a húst kis darabkára felvágom ,megmártom a majonézbe, utána pedig zsemlemorzsában.
A tepsit kibélelem sütőpapírral és arra fogom rárakni a húst, s megsütni.
200 fokon kell sütni , félidőben meg kell fordítani.
Jó étvágyat kívánok hozzá.
|
|
|
|
2 komment
|
30 ember kedveli
|
ibolya58
2012.11.11 23:24
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
         
|
|
|
magdusi |
2016.01.30. 19:20 (#2) |
|
 |
Nagyon finom!!..,de ha a tojások fehérjét egy kicsit felverem habosra,és azután keverem bele a majonézes tésztába lágyabb,és omlósabb sütés után! |
|
kenguru2 |
2013.01.12. 18:24 (#1) |
|
 |
Húúúú ez nagyon finom! |
| |
|
|
|
bordát felszeletelem, finomra reszelt, majonézes masszába, előre felmelegített, ételhez legfeljebb, húst óvatosan, tepsis változata, tepsit kibélelem, zsemlemorzsában, felmelegített, felszeletelem, sütőpapírral, Sertésborda, sertésborda, belemártom, legfeljebb, majonézes, változata, félidőben, majonézes, kibélelem, megmártom, darabkára, fordítani, majonézbe, majonézt, besózott, aránylag, megsütöm, felvágom, masszába, megsütni, óvatosan, bundában, sertésborda, reszelt sajt, közepes tojás, majonéz, liszt, olaj sütéshez, bors,
|
|
|
|
|