Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 90 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A hagymát felkockázzuk és kevés olajon üvegesre pirítjuk. Hozzáadjuk a darált húst, majd kifehéredésig együtt pároljuk. Belekeverjük a fűszerpaprikát, a paradicsomot és a zöldpaprikát feldarabolva, sózzuk, borsozzuk, és lefedve puhára pároljuk. (Nem kell vizet adni hozzá, a paradicsom elég levet fog ereszteni). Közben a tésztát forró sós vízben, amibe egy kis olajat is öntünk, kifőzzük. Amikor a hús elkészült, belekeverjük az ömlesztett sajtot. Egy tálba összekeverjük a kifőtt tésztát a szaftos hússal, és kivajazott jénaiba öntjük az egészet. Tetejére sajtot reszelünk, majd a sütőbe kb. 20 perc alatt átsütjük az egészet.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Bármilyen tésztával készíthetitek, - csiga, orsó, spagetti.
|
|
|
|
0 komment
|
74 ember kedveli
|
gigi55
2012.01.28 20:11
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
          
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
hagymát felkockázzuk, darált húst, zöldpaprikát feldarabolva, paradicsom elég, tésztát forró, ömlesztett sajtot, tálba összekeverjük, kifőtt tésztát, szaftos hússal, fűszerpaprikát, kifehéredésig, készíthetitek, összekeverjük, feldarabolva, belekeverjük, Belekeverjük, paradicsomot, pirospaprika, felkockázzuk, zöldpaprikát, zöldpaprika, vöröshagyma, ömlesztett, Hozzáadjuk, paradicsom, kivajazott, paradicsom, ömlesztett, borsozzuk, Bármilyen, tésztával, elkészült, ereszteni, reszelünk, üvegesre, darált, száraz tészta, vöröshagyma, nagy paradicsom, zöldpaprika, ömlesztett tömlős natúr sajt, kávésk pirospaprika, sóbors, reszelt sajt,
|
|
|
|
|
Krémes
|
0 komment
|
4 ember kedveli
|
|
|
|
|
|