Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Először sós vízben megfőzzük a burgonyát.
A kacsamájat előfőzzük, lehűtjük. Az újhagymát karikára vágjuk, a fokhagymát szeletekre, lepirítjuk vele együtt a majoránnát, rátesszük a szeletekre vágott gombát, felengedjük barnamártással és vörösborral, erre tesszük kacsamáj darabokat.
A burgonyát közben puhára főzzük, leszűrjük, összetörjük. Tejföl hozzáadásával pürét készítünk belőle. Petrezselyemzölddel fűszerezzük, kevés borsot is szórhatunk bele.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Tálaljuk, díszítésnek a saját anyagából választunk, újhagymát és petrezselyemzöldet használtunk.
(A májat mindig tálaláskor sózzuk meg , különben kemény lesz a sótól.)
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.04.27 12:23
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |

|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
kacsamájat előfőzzük, újhagymát karikára, fokhagymát szeletekre, szeletekre vágott, burgonyát közben, saját anyagából, májat mindig, hagymamártásban, barnamártással, hozzáadásával, petrezselyem, használtunk, felengedjük, összetörjük, vörösborral, fűszerezzük, díszítésnek, lepirítjuk, szeletekre, fokhagymát, szórhatunk, kacsamájat, választunk, tálaláskor, majoránnát, szeletekre, majoranna, rátesszük, fokhagyma, újhagymát, burgonyát, leszűrjük, újhagymát, kacsamáj, gomba, újhagyma, vörös, majoranna, burgonya, csomag petrezselyem, gerezd fokhagyma, tejföl, bors, barna mártás,
|
|
|
|
|