Fogás: egyéb, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A tejet, a tojást, a mézet és a vanília port kézi habverővel elkeverjük, amíg a méz fel nem olvad. Serpenyőbe kis vajat felmelegítünk és a tojásos-tejes masszába forgatott kenyereket kisütjük. Nem szabad nagyon forró serpenyőben, különben megég. Addig sütjük mindkét oldalát,míg szép aranybarna lesz.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Ha jól megszívta magát áztatás közben, akkor ezután még a sütőben süssük át.
|
|
|
|
0 komment
|
0 ember kedveli
|
zsuzska60
2015.05.10 13:00
|
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
vanília port, tojásos-tejes masszába, sütőben süssük, felmelegítünk, serpenyőben, habverővel, elkeverjük, kenyereket, aranybarna, Serpenyőbe, forgatott, megszívta, kisütjük, evőkanál, különben, sütéshez, masszába, oldalát, mindkét, áztatás, vanília, szerint, sütőben, tojásos, vanília, szabad, kenyér, kalács, süssük, tej, egész tojás, evőkanál méz, vanília ízlés szerint, sütéshez,
|
|
|
|
|