Fogás: desszert, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: több mint 3 óra, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Kézimixerrel, közepes sebességen kezdem verni a fehérjét, miközben apránként hozzáadom a porcukor felét és a vanilíás cukrot. Nagyon szilárd, fényes habbá kell válnia. Fokozatosan forgatom bele a maradék porcukrot is. A habot nyomózsákba töltöm.Egy tepsit kibélelek sütőpapírral. Nyomok rá puszedliket vagy karikákat. 120°-on szárítom 70 percet, mialatt a sütő ajtaját kitámasztom. Miután elzártam a sütőt hagyom még legalább 7-8 órán száradni.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Sokat kell várni rá de megéri mert nagyon finom.
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
balabala63
2014.04.25 18:18
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
porcukor felét, vanilíás cukrot, maradék porcukrot, habot nyomózsákba, tepsit kibélelek, sütő ajtaját, sütőt hagyom, Kézimixerrel, tojásfehérje, sütőpapírral, puszedliket, Fokozatosan, nyomózsákba, kitámasztom, sebességen, karikákat, porcukrot, apránként, Habkarika, kibélelek, hozzáadom, fehérjét, vanilíás, porcukor, forgatom, elzártam, vaníliás, száradni, legalább, miközben, porcukor, szárítom, maradék, csomag vaníliás cukor, porcukor, tojásfehérje,
|
|
|
|
|