Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A rizst 1-2 evőkanál olajon megfuttatjuk, majd 1,5-szeres mennyiségű vízzel felöntjük. Ízlés szerint megsózzuk, végül fedő alatt kb. 25 perc alatt készre pároljuk.
Ezalatt a sajtokat négy egyenlő részre vágjuk, majd lisztbe-enyhén sózott tojásba-zsemlemorzsába forgatjuk. Az utóbbi két műveletet még egyszer megismételjük, annak érdekében, hogy a sajt ne folyjon ki sütés közben.
Bő olajban kisütjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Áfonyalekvárral kínáljuk.
|
|
|
|
0 komment
|
0 ember kedveli
|
bnejudit
2013.12.02 17:23
|
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
sajtokat négy, áfonyalekvárral, Áfonyalekvárral, zsemlemorzsába, megismételjük, megfuttatjuk, zsemlemorzsa, áfonyalekvár, mennyiségű, megsózzuk, búzaliszt, forgatjuk, felöntjük, műveletet, camembert, érdekében, kisütjük, sajtokat, kínáljuk, evőkanál, camember, pároljuk, szerint, folyjon, lisztbe, egyszer, egyenlő, camembert sajt, rizs, tojás, áfonyalekvár, zsemlemorzsa, búzaliszt, olaj,
|
|
|
|
|