Fogás: előétel, Alkalom: húsvét, Elkészítési idő: 20 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A salátákat leveleire szedjük, megmossuk és lecsepegtetjük, majd darabokra tépjük, és egy tálra halmozzuk. A petrezselymet megmossuk, és apróra, a sajtot pedig körömnyi kockákra vágjuk. Mindezt összekeverjük, és olívaolajjal meglocsoljuk.
A tejfölt sóval, borssal ízesítjük, simára
elegyítjük, majd meglocsoljuk vele a salátát, s megszórjuk metélőhagymával.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Dúsíthatjuk még és tehetünk bele paradicsomot, paprikát, párolt zöldborsót, párolt zöldbabot, csemegekukoricát is.
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.14 16:55
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
salátákat leveleire, tálra halmozzuk, petrezselymet megmossuk, sajtot pedig, tejfölt sóval, csemegekukoricát, metélőhagymával, lecsepegtetjük, összekeverjük, petrezselymet, meglocsoljuk, meglocsoljuk, olívaolajjal, paradicsomot, metélőhagyma, petrezselyem, Dúsíthatjuk, elegyítjük, megszórjuk, zöldborsót, megmossuk, darabokra, zöldbabot, ízesítjük, halmozzuk, salátatál, megmossuk, salátákat, olívaolaj, leveleire, tehetünk, saláta, csokor petrezselyem, olívaolaj, tejföl, füstölt sajt, őrölt bors, metélőhagyma,
|
|
|
|
|