Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A krumplit vízben megfőzzük, és megtisztítjuk a héjától. A tepsi aljába zsírt teszünk ezt megolvasztjuk. A megpucolt krumplit szétmorzsoljuk kézzel, vagy villa segítségével. A darált húshoz, én húskonzervet szoktam használni. Ezt is villával összetöröm, és belekeverek egy egész tojást. A tepsibe már beletettem a krumplit, erre jön a darált húskonzerv, majd a megtisztított és apróra vágott fokhagyma. Sózom, borsozom. A tetejére kerül a tejföl, és a reszelt sajt. A sütőbe teszem 200 fokon, addig sütöm amíg a sajt ráolvad a tetejére. Nagyon kiadós laktató étel.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Kovászos uborkát kínálok mellé.
|
|
|
|
0 komment
|
5 ember kedveli
|
bnejudit
2013.12.07 15:46
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
   
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
krumplit vízben, tepsi aljába, megpucolt krumplit, darált húshoz, egész tojást, darált húskonzerv, tetejére kerül, reszelt sajt, sütőbe teszem, sajt ráolvad, szétmorzsoljuk, megtisztított, megolvasztjuk, megtisztítjuk, húskonzervet, segítségével, belekeverek, húskonzerv, beletettem, összetöröm, fokhagyma, megfőzzük, fokhagyma, megpucolt, használni, Kovászos, tetejére, borsozom, krumplit, krumplit, tetejére, krumplit, villával, teszünk, ráolvad, reszelt, héjában főtt krumpli, darált, tojás, tejföl, gerezd fokhagyma, zsír, sajt,
|
|
|
|
|