Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A burgonyát sós vízben héjában megfőzzük.Mikor elkészült és félig kihűlt,megpucoljuk,majd teljesen lehűtjük.Minden krumplit vízszintesen három részre vágjuk.A szeletek közé elosztva,berakjuk a sajtot és nyolc szelet kivételével a sonkát.Majd a burgonyát egyenként baconbe csavarjuk és rögzítjük fogvájóval.Kivajazott tepsibe helyezzük az ételt,majd előmelegített sütőben nyolc-tíz perc alatt készre sütjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Idénysaláta illik hozzá,de akár egy bögre teával remek vacsoraétel.
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
kondacsistvanne
2013.01.13 17:41
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
szeletek közé, burgonyát egyenként, bögre teával, előmelegített, vízszintesen, Idénysaláta, vacsoraétel, megpucoljuk, kivételével, fogvájóval, Kivajazott, elkészült, csavarjuk, burgonyát, egyenként, rögzítjük, megfőzzük, helyezzük, burgonyát, csavarva, lehűtjük, krumplit, szeletek, berakjuk, teljesen, burgonya, elosztva, krumpli, Töltött, szem burgonya, 20dkg sonka, 20dkg bacon, 20dkg sajt,
|
|
|
|
|