Fogás: desszert, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Egy tiszta konyharuhában, a túrót jól kinyomom. Ezután, egy fém edénybe teszem és hozzáadom a porcukrot, valamint az előzőleg szobahőmérsékleten megpuhított vajat, meg a citromhéjat és jól összekeverem. A túrót kimérem 25 g-os adagokra, majd a golyóra formázott darabokkal teli tálcát, vissze teszem a hűtőbe, még 5-10 percre. Utána 8-9 cm hosszú rudakat formázok és mélyhűtőben megdermesztem, kb. 20-25 percig. A csokimázhoz a vajat kissé megolvasztom, beleszórom a cukrot és a kakaót, majd sűrűre főzöm. Ha kihűlt ,egyesével belemártom a rudikat, majd rácson hagyom leszáradni. Pár órára, mélyhűtőbe teszem.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon de nagyon finom.
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
davidcsilla
2014.01.10 19:55
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
 
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
tiszta konyharuhában, túrót kimérem, golyóra formázott, vajat kissé, konyharuhában, megdermesztem, összekeverem, megolvasztom, megpuhított, citromhéjat, mélyhűtőben, csokimázhoz, leszáradni, mélyhűtőbe, beleszórom, belemártom, darabokkal, egyesével, porcukrot, hozzáadom, formázott, citromhéj, adagokra, valamint, előzőleg, porcukor, kinyomom, formázok, rudakat, rudikat, túró, porcukor, citromhéj, cukor, kakaó,
|
|
|
|
|