Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A rizst megfőzöm, leszűröm, majd a darált húshoz adom. Teszek bele sót, borsot, apró kockákra vágott hagymát, egy kis pirospaprikát és a kanál zsírt, majd összegyúrom. A másik hagymát felaprítom, megdinsztelem egy kevés olajon, megszórom pirospaprikával és rádarabolom a paradicsomot. Megsózom és felöntöm vízzel. Amikor forr, a húst gombócokká formálva beleteszem, ha kell öntök még hozzá vizet, hogy a gombócokat éppen ellepje. A végére elfő, nem lesz túl leveses. Amikor már puhulnak a húsgombócok, hozzáadom a feldarabolt paprikát és készre főzöm. Óvatosan rázogatva keverem, hogy a gombócok ne menjenek szét.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon finom!
|
|
|
|
0 komment
|
6 ember kedveli
|
nokedlee
2014.07.17 21:12
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
    
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
rizst megfőzöm, darált húshoz, kanál zsírt, másik hagymát, kevés olajon, húst gombócokká, gombócokat éppen, végére elfő, feldarabolt paprikát, pirospaprikával, megdinsztelem, pirospaprikát, pirospaprika, paradicsomot, összegyúrom, feldarabolt, húsgombócok, zöldpaprika, rádarabolom, vöröshagyma, beleteszem, felaprítom, gombócokat, paradicsom, gombócokká, megszórom, húsgombóc, hozzáadom, rázogatva, formálva, kockákra, Megsózom, felöntöm, puhulnak, gombócok, zöldpaprika, vöröshagyma, paradicsom, rizs, darált, csipet, csipet bors, pirospaprika, zsír,
|
|
|
|
|