Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Egy teflonserpenyőben a lazacszeletek mindkét oldalát barnára sütjük. (Nem szükséges teljesen átsütni, a lazac úgy a legjobb, ha a közepe nincs teljesen átsülve.)
A kukoricát az olajon, alufóliával lefedve 10-15 perc alatt enyhén átpirítjuk. A paprikát csíkokra vágjuk,
majd az apróra vágott csilivel és a finomra vágott hagymával együtt hozzáadjuk a kukoricához, és további 5 percig együtt pirítjuk. Tálalás előtt összekeverjük a korianderrel, és a lazac tetejére kanalazzuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
A lazacfilét helyettesíthetjük más fajta hallal is. pl. pontyfilé
Bármelyiket is használod, ízletes és fogyókúra esetén kiváló. Könnyen elkészíthető.
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
taszat
2018.01.23 23:16
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |

|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
lazacszeletek mindkét, közepe nincs, paprikát csíkokra, apróra vágott, finomra vágott, lazac tetejére, lazacfilét helyettesíthetjük, kukoricasalsával, csemegekukorica, összekeverjük, lazacszeletek, elkészíthető, csilipaprika, korianderrel, kaliforniai, kukoricához, alufóliával, Bármelyiket, átpirítjuk, hozzáadjuk, kanalazzuk, lazacfilét, hagymával, szükséges, olivaolaj, kukoricát, lazacfilé, fogyókúra, koriander, használod, pontyfilé, pirítjuk, tetejére, lazacfilé, csemegekukorica, evőkanál olivaolaj, piros kaliforniai paprika, csilipaprika, lila hagyma,
|
|
|
|
|