Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A feldarabolt csirkecombot meglocsolom egy pici olajjal (1-2 evőkanál), rászórom a gyros fűszerkeveréket, majd hagyom állni 1 órát a hűtőben. Ha letelt az 1 óra, akkor a felaprított hagymát és fokhagymát kevés olajon megfonnyasztom, majd beleteszem a húst. Az őrölt köményt is rászórom és addig sütöm, amíg a leve el nem fő. Ha elfőtte, ráöntöm a tejszínt és a tejfölt, majd sózom, borsozom, összeforralom.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Sós vízben kifőzött tésztával, azonnal tálalom.
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
pokollady
2014.02.05 11:24
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |

|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
feldarabolt csirkecombot, pici olajjal, gyros fűszerkeveréket, felaprított hagymát, őrölt köményt, fűszerkeveréket, megfonnyasztom, összeforralom, fűszerkeverék, csirkecombot, meglocsolom, felaprított, feldarabolt, vöröshagyma, csirkecomb, beleteszem, csirkecomb, fokhagymát, fokhagyma, tésztával, Tejszínes, tejszínt, rászórom, evőkanál, borsozom, rászórom, kifőzött, hűtőben, olajjal, elfőtte, hagymát, vöröshagyma, áttört fokhagyma, csipet gyros fűszerkeverék, csipet őrölt kömény, tejföl, tejszín, csipet, csipet bors, csirkecomb,
|
|
|
|
|