Fogás: leves, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 90 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A húst darabokra vágjuk,és feltesszük főni kevés sóval.A kaprot meg a borsikafüvet cérnával összekötjük(hogy később ki tudjuk venni a levesből)és hozzáadjuk ezt is.Ha majdnem megfőtt a hús akkor a káposztát 2x2 cm-.es kockákra feldaraboljuk és beletesszük a fővő vízbe.A hagymát apróra vágjuk és olajon megdinszteljük.Pirospaprik át teszünk hozzá, és a leveshez adjuk.Ha a hús és a káposzta megfőtt, tejből és lisztből habarást készítünk és behabarjuk.Ecettel, borssal ízesítjük.Amikor a hagymát dinszteljük tehetünk bele apró kockára vágott füstölt szalonnát.
Tejfölt teszünk a levesbe és úgy kínáljuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat kívánok!
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.01.18 08:36
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
 
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
húst darabokra, borsikafüvet cérnával, fővő vízbe, hagymát apróra, leveshez adjuk, káposzta megfőtt, hagymát dinszteljük, lucskoskáposzta, megdinszteljük, feldaraboljuk, Pirospaprikát, fűszerpaprika, borsikafüvet, összekötjük, vöröshagyma, beletesszük, dinszteljük, feltesszük, hozzáadjuk, behabarjuk, darabokra, készítünk, ízesítjük, szalonnát, káposztát, borsikafű, sertéshús, habarást, lisztből, levesből, káposzta, cérnával, tehetünk, káposzta, sertéshús, csokor kapor, szál borsikafű, vöröshagyma, fűszerpaprika ízlés szerint, sóbors ízlés szerint, tejföl, liszt, ecet,
|
|
|
|
|