Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A szép nagy kelkáposzta leveleit leszedem és leforrázzom őket. A káposzta megmaradt részeit apróra vágom.
Tölteléket készítek a darált húsból, a tojásból,a főtt rizsből és az apróra vágott kelkáposztából. Ízesítem őrölt borsal és majorannával.
Gombócokat formázok és beletöltöm a leforrázott kelkáposzta-levelekbe.A töltelékeket egy nagy lábosba teszem, és ráöntöm a káposzta főzővizét
Hozzáadom a tyúkhúsleves-kockát, és fedő alatt főzöm 30-35 percig. Beleteszem a sűrített paradicsomot és felforralom.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Főtt rizzsel tálalom.
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
szilnora
2014.03.02 14:34
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |

|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
szép nagy, káposzta megmaradt, darált húsból, főtt rizsből, apróra vágott, nagy lábosba, káposzta főzővizét, sűrített paradicsomot, kelkáposztából, tyúkhúsleves, töltelékeket, majorannával, paradicsomot, tyúkhúsleves, kelkáposzta, leforrázzom, felforralom, kelkáposzta, kelkáposzta, kelkáposzta, leforrázott, Tölteléket, paradicsom, beletöltöm, Beleteszem, Gombócokat, majoránna, megmaradt, sertéshús, Hozzáadom, főzővizét, levelekbe, Ízesítem, tojásból, főtt rizs, darált sertéshús, kelkáposzta, tojás, tyúkhúsleves-kocka, csipet őrölt bors, sűrített paradicsom, csipet majoránna,
|
|
|
|
|