Fogás: desszert, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 120 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
1. A gesztenyemasszát a 12,5 dkg vajjal, a darált keksszel, a rummal összedolgozzuk, és egy sütőpapírral kibélelt tepsibe nyomkodjuk. A pudingot a tejjel, a 6 ek cukorral felfőzzük, kihűtjük.
2. A vajat a porcukorral simára keverjük, majd a pudinghoz adjuk. A pudingos krém felét a gesztenyére kenjük, majd a rumos tejeskávéba áztatott babapiskótákat sorban ráfektetjük, és rásimítjuk a maradék pudingos krémet, végül rákenjük a kemény habbá felvert tejszínt. Alaposan lehűtve tálaljuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
. Tetejét kakaóporral díszíthetjük,vagy csokidarával is.
|
|
|
|
1 komment
|
5 ember kedveli
|
gigi55
2012.01.05 18:10
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
   
|
|
|
vzsuzsa64 |
2012.01.06. 09:05 (#1) |
|
 |
Ki próbálom ,remélem az én családomnak is ízleni fog. |
| |
|
|
|
növényi eredetű, darált keksszel, rummal összedolgozzuk, sütőpapírral kibélelt, porcukorral simára, pudinghoz adjuk, pudingos krém, gesztenyére kenjük, rumos tejeskávéba, maradék pudingos, kemény habbá, gesztenyemasszát, gesztenyemassza, babapiskótákat, összedolgozzuk, sütőpapírral, csokidarával, díszíthetjük, babapiskóta, gesztenyére, porcukorral, tejeskávéba, ráfektetjük, kakaóporral, rásimítjuk, gesztenyés, nyomkodjuk, pudinghoz, felfőzzük, Tésztához, cukorral, keksszel, kibélelt, áztatott, tejszínt, Alaposan, tálaljuk, Tésztához, gesztenyemassza, darált keksz, kicsi, Krémhez, csomag vanília puding, cukor, porcukor, tejszín jobb növényi eredetű, babapiskóta,
|
|
|
|
|