Fogás: desszert, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Az egész tojásokat a cukorral habosra felverem. Óvatosan belekeverem a sót, a fahéjat, a liszt felét és a tejfölt. Ha elkevertem, akkor az 5 dkg olvasztott margarint és a maradék lisztet is hozzákeverem. Teljesen simára kell keverni, de óvatosan! Állni hagyom a keveréket legalább 10 percig. A gofri sütőt előmelegítem, majd olvasztott margarinnal kikenem. Mindegyik mélyedésbe egy-egy merőkanállal teszek, készre sütöm.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon finom!
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
izabella69
2014.09.29 21:15
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
egész tojásokat, cukorral habosra, liszt felét, maradék lisztet, keveréket legalább, gofri sütőt, hozzákeverem, merőkanállal, előmelegítem, margarinnal, belekeverem, olvasztott, elkevertem, olvasztott, mélyedésbe, olvasztva, margarint, keveréket, tojásokat, Mindegyik, Óvatosan, felverem, evőkanál, óvatosan, Teljesen, cukorral, legalább, kiskanál, kiskanál, margarin, Fahéjas, fahéjat, tojás, evőkanál cukor, liszt, kiskanál, kiskanál őrölt fahéj, tejföl, Rama margarin olvasztva,
|
|
|
|
|