Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 90 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Alaposan megmossuk a padlizsánokat,majd úgy hámozzuk,hogy a zöldségünkön maradjon egy-egy sáv héj.közben felteszünk egy liter sós vizet, majd mikor lobog,beletesszük a félig meghámozott padlizsánokat. Öt perc főzés utána padlizsánt leszűrjük
A hagymát apróra vágjuk majd összekeverjük a darált hússal,a felaprózott petrezselyemzölddel és ízlés szerint sózzuk,borsozzuk.
A lecsepegtetett padlizsánt hosszában félig megvágjuk,majd helyet csinálunk a tölteléknek. Minden padlizsánba teszünk a húsos töltelékből,majd ráhelyezünk egy-egy fél paprikát. A csípős paprikát hosszában elvágjuk, a magjait eltávolítjuk,majd a paprikára helyezzük Egy órán át olajjal kikent sütőlapon készre sütjük. Forrón tálaljuk
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
A padlizsánok legyenek lehetőleg egyenlő nagyságúak,ne legyenek nagyon hasasak,mert sok benne a magos rész Piros hosszú,egyenes, egyenlő hosszúságú kápia paprikát válogassunk össze ,mert jobban mutatnak ha ráhelyezzük a padlizsánra.
|
|
|
|
0 komment
|
0 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.10.17 23:03
|
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
zöldségünkön maradjon, félig meghámozott, darált hússal, lecsepegtetett padlizsánt, húsos töltelékből, csípős paprikát, paprikára helyezzük, padlizsánok legyenek, magos rész, petrezselyemzöld, lecsepegtetett, padlizsánokat, összekeverjük, padlizsánokat, zöldségünkön, eltávolítjuk, meghámozott, beletesszük, felaprózott, tölteléknek, padlizsánba, válogassunk, padlizsánra, padlizsánok, töltelékből, ráhelyezünk, ráhelyezzük, felteszünk, nagyságúak, padlizsánt, hosszúságú, padlizsánt, lehetőleg, helyezzük, megmossuk, darált marhahús, padlizsán, csípős paprika, kápia paprika, hagyma, friss petrezselyemzöld, bors,
|
|
|
|
|
Házikó
|
0 komment
|
18 ember kedveli
|
|
|
|
|
|