Fogás: desszert, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 75 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A tojásfehérjéket a cukorral habosra verjük. Egyenként hozzáadjuk a 9 tojássárgáját, majd a többi tésztához valót is.
A tésztát megsütjük, mint a piskótát légkeveréses sütőben, először 200 fokon 5 percig, utána 170 fokon sütjük tovább.
A krémhez gőz fölött habot verünk, és ha kihűlt, a tésztára kenjük.
Csokimázat készítünk, összekeverjük a hozzávalókat, de nem szabad melegíteni, csak kikavarni.
Hagyjuk kihűlni, majd felszeletelve hűtőben tároljuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
sütési mód: hőlégkeveréses
tepsi mérete: 30 * 26 cm
|
|
|
|
0 komment
|
5 ember kedveli
|
egeszsegesen
2012.10.23 08:56
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
cukorral habosra, többi tésztához, tésztát megsütjük, piskótát légkeveréses, tésztára kenjük, tojásfehérjéket, hőlégkeveréses, tojássárgáját, összekeverjük, felszeletelve, tojásfehérje, légkeveréses, tojássárgája, hozzávalókat, tojásfehérje, hozzáadjuk, Csokimázat, melegíteni, Egyenként, készítünk, kikavarni, megsütjük, tésztához, tésztához, tésztához, tésztához, tésztához, tésztához, tésztához, porcukor, tésztára, tojásfehérje tésztához, cukor tésztához, tojássárgája tésztához, tésztához, kakaó tésztához, liszt tésztához, tojásfehérje krémhez, porcukor krémhez, porcukor mázhoz, forró mázhoz, kakaó mázhoz, mázhoz, étolaj mázhoz,
|
|
|
|
|