Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A halhúst egyforma nagyságú, nagyobb kockákra vágom. Az olajban megpirítom az apróra vágott hagymát, megszórom pirospaprikával, majd kevés vízzel felengedem. Beleteszem az összevágott halhúst, a paradicsomot, a cikkekre vágott gombát, a zúzott fokhagymát és megsózom. Amikor a halhús puhára párolódott, tejfeles habarással sűrítem és még 1-2 percig, mérsékelt tűzön forralom.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Galuskával tálalom.
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
feedivion
2014.05.15 17:50
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
halhúst egyforma, olajban megpirítom, apróra vágott, összevágott halhúst, cikkekre vágott, zúzott fokhagymát, halhús puhára, pirospaprikával, harcsapaprikás, paradicsomot, pirospaprika, összevágott, paradicsom, felengedem, Beleteszem, fokhagymát, párolódott, Galuskával, megpirítom, habarással, mérsékelt, megszórom, fokhagyma, nagyságú, kockákra, egyforma, cikkekre, forralom, megsózom, tejfeles, tálalom, nagyobb, sűrítem, liszt, étolaj, hagyma, harcsa filé, pirospaprika, paradicsom, gomba, gerezd áttört fokhagyma, csipet, csipet bors,
|
|
|
|
|
Somlói
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
|
|
|
|
|