Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A csirkemájakat megtisztítom,szárazra törölöm. A chilit apróra vágom. A májakat fűszerezem és méretüktől függően 1-2 szelet baconbe tekerem. A betekert májakat tepsibe grill rácsra teszem egymás mellé és előmelegített sütőben 20-25 perc alatt szép pirosra sütöm. ! Köretnek burgonyapürét készítettem mellé.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat kívánok hozzá!
|
|
|
|
1 komment
|
5 ember kedveli
|
patakigigi
2014.07.16 16:41
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
   
|
|
|
kicsilaca |
2014.07.18. 14:51 (#1) |
|
 |
Szeretem a csípőset,de nekem picit sok.Viszont az alapok tutisak! |
| |
|
|
|
csirkemájakat megtisztítom, chilit apróra, májakat fűszerezem, betekert májakat, előmelegített, csirkemájakat, burgonyapürét, fűszerkeverék, megtisztítom, chilipaprika, készítettem, grillezett, méretüktől, fűszerezem, köntösben, majoranna, csirkemáj, csirkemáj, betekert, Köretnek, étvágyat, szalonna, szárazra, baconbe, májakat, függően, törölöm, cayenne, pirosra, sütőben, csirkemáj, csomag bacon szalonna, őrölt bors, majoranna, fűszerkeverék, cayenne-i bors, chilipaprika,
|
|
|
|
|