Fogás: egyéb, Alkalom: születésnap, Elkészítési idő: 75 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A felforrósított libazsíron pároljuk meg az apróra vágott hagymát, majd adjuk hozzá a fokhagymagerezdeket zúzva, és a babérleveleket egészben. Finoman pirítsuk le, ezután pedig keverjük hozzá a megtisztított és felaprózott kacsamájat. Lassú tűzön, fedő alatt 8-10 perc alatt pároljuk készre a májat, majd 1-1 kávéskanálnyi sóval, borssal, 1-1 késhegynyi őrölt szerecsendióval és szegfűborssal, valamint egy evőkanálnyi finom konyakkal, vagy érlelt borpárlattal ízesítsük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Pirítós kenyérrel kínálom.
|
|
|
|
0 komment
|
5 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.09 23:22
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
   
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
felforrósított libazsíron, apróra vágott, babérleveleket egészben, evőkanálnyi finom, szerecsendióval, babérleveleket, felforrósított, szegfűborssal, kávéskanálnyi, megtisztított, szerecsendió, borpárlattal, evőkanálnyi, vöröshagyma, Vadkacsamáj, felaprózott, vadkacsamáj, babérlevél, késhegynyi, libazsíron, kacsamájat, szegfűbors, feketebors, késhegynyi, késhegynyi, fokhagyma, kenyérrel, ízesítsük, konyakkal, keverjük, vadkacsamáj, libazsír, vöröshagyma, gerezd fokhagyma, feketebors, tejföl, késhegynyi szerecsendió, késhegynyi örölt szegfűbors, babérlevél, konyak,
|
|
|
|
|