Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A csirkemellfilé darabokat sóval, borssal bedörzsölöm és egy tűzűlló tálba teszem. Ráöntök 3 ek olajat, 3 ek vizet és lefedve 200 fokon 30 percig sütöm. A tetejét levéve további 15 percig sütöm, mialatt többször meglocsolom a pecsenyelével. A végén beleteszem a paprikát egy tányérba, beleforgatom a már kisűlt, de még forró csirkemelleket és hűlni hagyom. Hidegen szelem fel.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Burgonyapürével tálalom.
|
|
|
|
1 komment
|
11 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.08.17 06:41
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
         
|
|
|
endru13 |
2012.08.20. 12:21 (#1) |
|
 |
nagyon fincsi |
| |
|
|
|
csirkemellfilé darabokat, tűzűlló tálba, tetejét levéve, végén beleteszem, Burgonyapürével, csirkemelleket, csirkemellfilé, csirkemellfilé, pecsenyelével, beleforgatom, pirospaprika, bedörzsölöm, meglocsolom, csirkemell, beleteszem, darabokat, többször, Paprikás, paprikát, tányérba, Hidegen, további, mialatt, tálalom, lefedve, tetejét, borssal, Ráöntök, tűzűlló, levéve, csirkemellfilé, bors, olaj, pirospaprika,
|
|
|
|
|