Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Az olajon az apróra vágott vöröshagymát megdinsztelem, beleteszem a pirospaprikát, arra a tököt, sózom, cukrozom, puhára párolom, beleteszem a kaprot. Közben külön megfőzöm a 3 db burgonyát sós vízben, és ha már puha kevés vízzel belekeverem a tökbe. Végül a tejfölbe belekeverem a lisztet, és ezzel a habarással felöntöm. Teszek bele 1 dl tejszínt is. Legvégül az ecetet is hozzáadom.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Feltétként adhatunk hozzá vagdaltat vagy sülthúst.
|
|
|
|
0 komment
|
5 ember kedveli
|
szabonori
2014.02.16 19:52
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
apróra vágott, tejfölbe belekeverem, habarással felöntöm, kristálycukor, pirospaprikát, megdinsztelem, vöröshagymát, pirospaprika, belekeverem, belekeverem, vöröshagyma, finomliszt, Feltétként, habarással, Tökfőzelék, beleteszem, beleteszem, burgonyát, vagdaltat, hozzáadom, burgonya, tejfölbe, megfőzöm, felöntöm, sülthúst, Legvégül, tejszínt, cukrozom, adhatunk, vöröshagyma, gyalult, tejszín, kristálycukor, ecet, őrölt pirospaprika, csokor kapor, finomliszt, tejföl, burgonya, étolaj,
|
|
|
|
|