Fogás: desszert, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Egy közepes méretű tepsibe rakjuk egymás mellé a kekszeket.
A krémhez a pudingport felfőzzük a tejjel és az ízlés szerinti mennyiségű cukorral. Ezután melegen a keksz tetejére öntjük, és hagyjuk megdermedni.
A málnát megmossuk, lecsepegtetjük, majd a puding tetejére egyenletesen elosztjuk.
A tejszínt kemény habbá verjük, és a málna tetejére óvatosan rákenjük. A tetejét málnaszemekkel díszítjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Pár órára hűtőbe tesszük, majd kockákra vágva kínáljuk.
|
|
|
|
0 komment
|
15 ember kedveli
|
redrozsa
2012.08.31 09:43
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
közepes méretű, pudingport felfőzzük, ízlés szerinti, keksz tetejére, málnát megmossuk, puding tetejére, tejszínt kemény, málna tetejére, tetejét málnaszemekkel, málnaszemekkel, lecsepegtetjük, egyenletesen, megdermedni, pudingport, mennyiségű, háztartási, kekszeket, felfőzzük, pudingpor, megmossuk, elosztjuk, négyzetes, díszítjük, szerinti, kockákra, kínáljuk, tetejére, rákenjük, tetejére, tetejére, óvatosan, tejszínt, cukorral, vaníliás, növényi, krémhez, vaníliás pudingpor, cukor, málna, növényi tejszín,
|
|
|
|
|