Fogás: leves, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 10 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Az őszibarackokat megpucoljuk, összeturmixoljuk. Ha nagyon sűrűnek találjuk, kevés vizet önthetünk hozzá. Feltesszük főni. Csipet sót és két csipet cukrot teszünk hozzá. Ha felfőtt, főzőtejszínnel besűrítjük, majd felrottyantjuk és hagyjuk kihűlni. Hidegen fogyasztjuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Ha szépen akarjuk tálalni, tejszínhabot rakhatunk rá; esetleg pirított mandulát.
|
|
|
|
1 komment
|
2 ember kedveli
|
gondazsu
2016.09.17 15:31
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
idppp |
2016.09.24. 14:20 (#1) |
|
|
A főzőtejszín mitől sűrítene, az hígít! |
| |
|
|
|
őszibarackokat megpucoljuk, összeturmixoljuk, őszibarackokat, felrottyantjuk, főzőtejszínnel, tejszínhabot, megpucoljuk, főzőtejszín, fogyasztjuk, Feltesszük, besűrítjük, őszibarack, őszibarack, önthetünk, krémleves, rakhatunk, csipetnyi, pirított, találjuk, mandulát, felfőtt, akarjuk, Hidegen, tálalni, teszünk, esetleg, sűrűnek, őszibarack, főzőtejszín, csipetnyi, cukor,
|
|
|
|
|