Fogás: desszert, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Elkészítés: A kiflit 10-12 mm széles karikára vágjuk. A tejből, a tojások cukorral elkevert sárgájával, cukorral, vaníliás cukorral madártejszerű főzetet forralunk. Egy nagy jénai tálat kivajazunk, zsemlemorzsával megszórjuk. Egy réteg kiflit teszünk, majd porcukros mákot szórunk rá, megint kiflit és megint mákot, amíg elfogynak a hozzávalók. Ha marad még mák, szórjuk meg a tetejét is vele. Ha szeretnénk, akkor 7-8 percre berakhatjuk a sütőbe is, de nem szükséges.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
fini
|
|
|
|
0 komment
|
8 ember kedveli
|
cicuska00
2012.01.04 17:33
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
      
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
kiflit 10-12, tojások cukorral, nagy jénai, réteg kiflit, zsemlemorzsával, madártejszerű, kristálycukor, berakhatjuk, sárgájával, megszórjuk, szeretnénk, hozzávalók, Elkészítés, kivajazunk, elfogynak, porcukros, szükséges, forralunk, cukorral, elkevert, vaníliás, cukorral, cukorral, karikára, porcukor, vaníliás, másként, mazsola, szórjuk, teszünk,
|
|
|
|
|