Fogás: köret, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 20 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
a főtt krumplit kicsi lyukú reszelőn lereszeljük
hozzáadjuk a sajtot reszelve és a tojást
sózzuk, borsozzuk
ezeket jól összedolgozzuk és gombócokat formálunk
beleforgatjuk prézlibe
olajban megsütjük mind a két felét
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Tálalás:
melegen jó, ezért akkor kell megsütni, amikor el is fogyasztódik
előételként magára, körítésként párolt húsok mellé, főételként főzelékekhez, zöldborsó- vagy murokfőzelékhez, lehet fogyasztani
saláták mellé is kitűnő
vegetáriánusoknak is ajánlott
maradék krumpliköretből is lehet készíteni
|
|
|
|
0 komment
|
24 ember kedveli
|
bodoban
2016.11.16 14:51
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
         
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
főtt krumplit, sajtot reszelve, murokfőzelékhez, krumpliköretből, összedolgozzuk, beleforgatjuk, Krumplifasírt, főzelékekhez, fogyasztódik, előételként, körítésként, lereszeljük, fogyasztani, főételként, hozzáadjuk, gombócokat, megsütjük, zöldborsó, formálunk, borsozzuk, készíteni, krumplit, reszelőn, megsütni, reszelve, ajánlott, prézlibe, reszelt, héjában főtt krumpli, tojás, bors, olaj,
|
|
|
|
|