Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A sertéscombot feldarabolom, besózom, majd gyros fűszerkeverékbe bepácolom. Kevés olajat hozzákeverek. Amíg pácolódik, elkészítem a tzatzikit. Az uborkát nagy lyukú reszelőn lereszelem, kinyomkodom kicsit a levét, sózom, borsozom, hozzákeverem a kaprot, és végül a joghurtot. 2 gerezd fokhagymát beletörök, jól elkeverem és kész is. A zöldségeket összeváom, a káposztát, hagymát csíkokra, paradicsomot, uborkát fél karikákra. A húst készre sütöm.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Egy tányérra szépen elrendezem a zöldségeket a húst a tzatzikit és a sült krumplit.
|
|
|
|
0 komment
|
7 ember kedveli
|
elenacska
2014.04.16 15:09
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
     
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
sertéscombot feldarabolom, uborkát nagy, zöldségeket összeváom, húst készre, tányérra szépen, sült krumplit, fűszerkeverékbe, fűszerkeverék, hozzákeverek, feldarabolom, sertéscombot, hozzákeverem, paradicsomot, tzatzikivel, kinyomkodom, kígyóuborka, zöldségeket, zöldségeket, elkészítem, fokhagymát, elrendezem, lereszelem, paradicsom, sertéscomb, tzatzikit, összeváom, káposztát, pácolódik, tzatzikit, salátával, joghurtot, beletörök, sertéscomb, paradicsom, kígyóuborka, hagyma, burgonya, pohár joghurt, kevés kapor, csomag fűszerkeverék, kevés étolaj, lila káposzta, káposzta, olívaolaj,
|
|
|
|
|