Fogás: főétel, Alkalom: születésnap, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A szalonnát apróra vágom és serpenyőben kisütöm , a csirkecombokat ketté vágom és a szalonna mellé rakom .
Mindkét oldalán megpiritom , majd kiveszem a serpenyőből s tányérra rakom.
A serpenyőben, maradék olajon megpiritom a hagymát,rádobom a karikára vágott répát, az egészben hagyott gombát, együtt párolom pár percig.
A combokat visszateszem és a bort aláöntöm .
A fokhagymát, zöld fűszereket is beledobom , alacsony lángon kb : 30 percet főzöm .
A végén a keményítőt kevés vízzel elkeverem és besűrítem vele az ételt.
A tálaláskor apróra vágott petrezselymet szórok rá,, rizst kínálok mellé.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
A vörösbortól kapja meg az ízét, kissé pikáns, vad íze lesz tőle.
Jó étvágyat kívánok hozzá.
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
ibolya58
2013.02.14 19:58
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
 
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
szalonnát apróra, csirkecombokat ketté, szalonna mellé, karikára vágott, egészben hagyott, bort aláöntöm, keményítőt kevés, tálaláskor apróra, vörösbortól kapja, petrezselyemzöld, csirkecombokat, mogyoróhagyma, petrezselymet, zöldségekkel, visszateszem, serpenyőben, serpenyőből, serpenyőben, vörösbortól, megpiritom, keményítőt, tálaláskor, megpiritom, babérlevél, fokhagymát, Vörösboros, fűszereket, csirkecomb, keményitő, szalonnát, beledobom, besűrítem, sárgarépa, fokhagyma, elkeverem, csirkecomb, bors, konyak, mogyoróhagyma, sárgarépa, apró gomba, vörösbor, gerezd fokhagyma, babérlevél, kakukkfű, petrezselyemzöld, keményitő,
|
|
|
|
|