Fogás: leves, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Az újhagymát nagyobb darabokra vágjuk, és vajon lepirítjuk, majd liszttel megszórjuk.
Ezután engedjük fel a zöldségalaplével, és tejszínnel finomítjuk. Így együtt kb. 40 percig forraljuk, közben ízesítjük sóval, borssal, végül turmixgépben pürésítjük.
Olívaolajon pirítjuk meg a szeletekre vágott baguettet, majd természetesen leszárítjuk és így kerül rá a kecskesajt, majd szalamanderban rápirítjuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon egészséges és finom.
Jó étvágyat !
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.04.25 12:26
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
 
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
újhagymát nagyobb, szeletekre vágott, zöldségalaplével, szalamanderban, kecskesajttal, Újhagymaleves, természetesen, turmixgépben, Olívaolajon, leszárítjuk, lepirítjuk, tejszínnel, kecskesajt, pürésítjük, szeletekre, egészséges, rápirítjuk, finomítjuk, megszórjuk, grillezett, forraljuk, ízesítjük, darabokra, baguettet, kenyérrel, újhagymát, engedjük, étvágyat, újhagyma, liszt, evőkanál olaj olíva, bagett, sajt kecske, alaplé zöldség, tejszín,
|
|
|
|
|