Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A hagymát kockára vágjuk,zsírban megfonnyasztjuk pirospaprikával megszórjuk felöntjük 0.5 dl vízzel és puhára pároljuk,a vizet párologtassuk el.Hozzáadjuk az apró rózsáira szedett karfiolt és sózzuk, fűszerezzük felöntjük vízzel és puhára pároljuk A tojásokat elhabarva ráöntjük és megsütjük.Felszeletelt paradicsommal tálaljuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat kívánok!
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.01.30 12:34
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |

|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
hagymát kockára, vizet párologtassuk, apró rózsáira, tojásokat elhabarva, pirospaprikával, megfonnyasztjuk, párologtassuk, fűszerpaprika, paradicsommal, Felszeletelt, fűszerezzük, vöröshagyma, megszórjuk, karfiolból, Hozzáadjuk, tojásokat, majoranna, felöntjük, elhabarva, felöntjük, megsütjük, mangalica, étvágyat, rózsáira, pároljuk, vesevelő, tálaljuk, pároljuk, karfiolt, ráöntjük, közepes karfiol, mangalica zsír, nagyobb darab vöröshagyma, tojás, fűszerpaprika, ízlés szerint, majoranna,
|
|
|
|
|