Fogás: előétel, Alkalom: húsvét, Elkészítési idő: 15 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A tojásokat megfőzöm, hosszában kettévágom, és kikaparom a sárgáját.
A sárgáját egy tálkában elkeverem majonézzel, mustárral, sóval, és borssal.
Egy habzsákkal csillagcsővel, vagy kanál segítségével visszatöltöm a fehérjébe.Legalább egy órára hűtőszekrénybe teszem.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Ajánlom mindenkinek.Franciasalátát is kínálok mellé.
|
|
|
|
0 komment
|
8 ember kedveli
|
szonoczky
2014.03.16 19:57
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
      
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
tojásokat megfőzöm, tálkában elkeverem, habzsákkal csillagcsővel, órára hűtőszekrénybe, hűtőszekrénybe, Franciasalátát, csillagcsővel, Kaszinótojás, segítségével, visszatöltöm, mindenkinek, habzsákkal, kettévágom, majonézzel, mustárral, elkeverem, kikaparom, tojásokat, fehérjébe, hosszában, evőkanál, Legalább, tálkában, evőkanál, sárgáját, megfőzöm, sárgáját, majonéz, borssal, kínálok, tojás, evőkanál mustár, evőkanál majonéz, bors,
|
|
|
|
|