Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 75 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A hozzávalókat kimérem, és egy tálba rakom, gyors mozdulatokkal az egészet jól összegyúrom.
60 percre langyos helyre teszem keleszteni.
Ha megkelt, egy nyújtódeszkán, sodrófa segítségével fél ujjnyi vastagra kinyújtom. Kiolajozott tepsibe terítem, úgy hogy egy kis pereme maradjon.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Bármilyen feltétet rakhatunk rá...
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
cila0628
2014.01.02 15:44
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
 
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
hozzávalókat kimérem, tálba rakom, kristálycukor, mozdulatokkal, nyújtódeszkán, hozzávalókat, segítségével, Kiolajozott, összegyúrom, finomliszt, keleszteni, kinyújtom, Bármilyen, rakhatunk, feltétet, vastagra, maradjon, kiskanál, evőkanál, kiskanál, sodrófa, élesztő, langyos, megkelt, egészet, terítem, kimérem, instant, finomliszt, csomag instant élesztő, evőkanál étolaj, kiskanál, kiskanál kristálycukor, olaj,
|
|
|
|
|