Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A sárgarépát felkarikázva sós vízben puhára főzzük. Akárcsak a rózsáira szedett brokkolit. Mindkét zöldséget leszűrés után, külön-külön pürésítjük. Mindkettőhöz adjunk 1-1 tojást és 1-1 dl tejfölt. Közben a paradicsomokat futtassuk meg egy kis olajon. Majd a zöldségeket sóval, borssal ízesítsük. A felolvasztott vajhoz adjuk hozzá a lisztet, és pirítsuk egy kicsit. Ezután öntsük fel tejjel, és keverjük csomómentesre. Ezt is ízesítsük sóval, borssal, és főzzük össze. A besamelmártás felét tűzálló tálba simítjuk. Kirakjuk a száraz lasagnelapok egyharmadával. Rásimítjuk a sárgarépapürét és befedjük tésztalapokkal. A brokkolipüré következik, majd a paradicsom, és ismét a tésztalapok jönnek. A maradék besamelmártásba belereszeljük a sajtot, és beborítjuk a tésztát. A lasagnét forró sütőben 40-45 percig sütjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat kívánok!
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
haaapci
2012.10.07 21:03
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
 
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
sárgarépát felkarikázva, rózsáira szedett, paradicsomokat futtassuk, zöldségeket sóval, felolvasztott vajhoz, besamelmártás felét, száraz lasagnelapok, brokkolipüré következik, tésztalapok jönnek, maradék besamelmártásba, lasagnét forró, besamelmártásba, sárgarépapürét, tésztalapokkal, paradicsomokat, belereszeljük, csomómentesre, felolvasztott, egyharmadával, besamelmártás, lasagnelapok, Vegetáriánus, Mindkettőhöz, brokkolipüré, felkarikázva, zöldségeket, tésztalapok, következik, beborítjuk, pürésítjük, Rásimítjuk, sárgarépát, paradicsom, paradicsom, ízesítsük, brokkolit, futtassuk, lasagne, tojás, pohár tejföl, liszt, margarin, reszelt sajt, sárgarépa, paradicsom, brokkoli, bors,
|
|
|
|
|