Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A csirke húst sóztam borsoztam, a szeletelt gombát kevés olajon vöröshagymával megpároltam. A csirke bőre alá tettem a gombákat, a tetejét tejfölös tojással megkentem, és sajtot szórtam rá. 180 fokon fólia alatt megpároltam. Amikor a hús megpuhult, levettem a fóliát, és szépen megsütöttem. Petrezselyemmel meghintettem.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Rizzsel tálaltam.
|
|
|
|
0 komment
|
7 ember kedveli
|
mildiko50
2012.01.29 06:21
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
csirke húst, szeletelt gombát, csirke bőre, tetejét tejfölös, Petrezselyemmel, vöröshagymával, meghintettem, megsütöttem, megpároltam, vöröshagyma, megpároltam, megkentem, szeletelt, megpuhult, borsoztam, tejfölös, levettem, tálaltam, tojással, gombákat, Rizzsel, rizzsel, reszelt, szórtam, tetejét, Gombás, csirke, sajtot, szelet, Amikor, egész csirke comb, bors, gomba, vöröshagyma, tejföl, tojás, reszelt sajt, kevés olaj,
|
|
|
|
|